среда, 16 мая 2012 г.

Вихвалялка і рукодільна листівочка

В п'ятницю приїхала до мене  з магазинчику у Львові "Аграфка"   довгоочікувана красуня: машинка для вирізування і тиснення  Sizzix Big Shot (точно така ж сама, як і на цій фотографії з просторів інтернету):

 Супер помічниця, направду, в житті вона набагато вправніша і симпатичніша, ніж ото коли просто читати відгуки в інтернеті.
 І ось яку ніжну красуню-листівку мені вдалось зробити з допомогою обновки:

Вітальна листівочка до дня народження мами чоловіка, задумувалась як ніжна і дуже спокійна, такою і вийшла у результаті. Проста  листівочка з додатковим тисненням всередині та висічка з такого ж самого паперу, як і основа листівки:

Сподіваюсь власниці листівка сподобається. А я  тепер буду планувати нові експерименти зі своєю помічницею:)


4 комментария:

  1. Ответы
    1. дякую за вітання, яка вона чудова, оця машинка, стільки всього може і вміє!:)

      Удалить
  2. Вітаю з помічницею! Я пригадую, як не могла дочекатися дня, коли піду на пошту забирати свого помічника і як теж почала планувати, що ж можна буде зробити з його допомогою)) Це чудові відчуття :) Вітаю вас :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. дякую! я щоразу лише тішусь, що таки зважилась і придбала собі таку помічницю, бо машинка і дійсно універсальна, і пасує до всього задуманого (а ножів скільки довкола - тільки і складаю плани що і коли буду собі в скарбничку докладати)

      Удалить

Дуже дякую за ваші коментарі! Вони надихають мене творити!